EasySwim zwemles

Wij willen dat alle jonge kinderen de allerleukste zwemlessen krijgen. Zwemlessen waar ze telkens met plezier naartoe gaan. Centraal in deze zwemlessen staan de betrokkenheid en het welbevinden van kinderen. Zwemlessen die door de lesgevers met veel plezier worden gegeven vanuit de overtuiging dat ervaringsgericht zwemonderwijs leidt tot de beste resultaten. Een visie die ouders vol enthousiasme doorvertellen aan anderen, zodat nog meer kinderen de leukste en beste lessen krijgen voor een leven lang zwemplezier. Daarvoor maken wij ons sterk met zwemplezierles op z’n best!

"Wij zetten kind, plezier en betrokkenheid centraal"

Wij zijn ervan overtuigd dat plezier en betrokkenheid kernvoorwaarden zijn voor effectief leren en daarom zetten we altijd het kind, het plezier en de betrokkenheid centraal. Kinderen zijn van nature leergierig. We geloven dat ze leren door te ervaren. We willen kinderen intrinsiek motiveren, onder andere door ze eigenaar te maken van hun eigen leerproces.

"Wij beseffen dat uw kind uniek is"

We zijn ervan overtuigd dat ieder kind van nature een andere aanleg en een ander temperament heeft. We zijn er ook van overtuigd dat kinderen hun basiskwaliteiten kunnen uitbreiden door middel van training en inspanning. In ieder kind zien we een nog onbekend potentieel en deze Mindset laat hen goed gedijen en bloeien.

"Een zwemmethodiek die aansluit op het kind"

Deze overtuigingen hebben zich vertaald in een zwemmethodiek. Een methodiek waarin we keuzes hebben gemaakt om optimaal aan te kunnen sluiten bij de manier waarop jonge kinderen leren, zowel vanuit motorisch als vanuit pedagogisch oogpunt.

Schrijf je nu in
Informatie

Jouw kind zal in groepjes van maximaal 8 kinderen deelnemen aan de EasySwim zwemles. We zullen een EasySwim PRO drijfpak gebruiken dat je van ons aangemeten krijgt op de 1e les. Je kunt dit pak vervolgens ook meenemen tijdens het recreatief zwemmen hier, elders of op vakantie. Dit pak is veilig en zeer comfortabel tijdens het spelen.

Je hebt één keer week een zwemles van 45 minuten. Je kunt uw voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. We geven ook EasySwim les op zondagmorgen. Wij nemen z.s.m. contact met je op om samen geschikte lestijden te bepalen.

Voordelen EasySwim zwemles
  • Je krijgt in de eerste (gratis) les uitleg over de methodiek, de spelelementen die je gaat zien, het EasySwim pak wordt overhandigd en je krijgt alle tijd om vragen te stellen
  • In deze zwemlessen staan plezier, spelelementen, hoge intensiteit van de les en  betrokkenheid van jouw kind centraal
  • Deze methodiek sluit zeer goed aan bij de huidige onderwijsmethodiek in het basisonderwijs
  • Zwemlesmogelijkheden in het weekend
  • Volg de voortgang van je kind via de persoonlijke pagina van jouw kind op ons leerlingvolgsysteem
  • Jouw kind kan op vertoon van de zwempas gratis 7 dagen per week komen zwemmen/ oefenen
Kosten en betaalwijze

De kosten voor de EasySwim zwemles bedragen € 6,75 per les. De betaalwijze van de zwemles is aan de kassa waar je de leskaart per maand kunt opwaarderen. Het EasySwim PRO zwempak wordt aangemeten tijdens de eerste les. We bestellen dit pak in de juiste maat en je ontvangt dit pak voor de eerste zwemles. Je kunt het EasySwim PRO zwempak a € 59,95 aan de kassa voldoen.

Inschrijven en gratis zwemmen

Je kunt jouw kind inschrijven vanaf 3 jaar en jouw kind kan dan worden uitgenodigd om aan de zwemles te beginnen vanaf 4 jaar. Je kunt na je de inschrijving een lespas (borg is €5,00) bij de kassa ophalen. Op vertoon van deze pas kan jouw kind vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis in Tropiqua zwemmen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 10,00 die je kunt voldoen tijdens de inschrijving via IDEAL. Je kunt het inschrijfgeld ook betalen aan de kassa van het zwembad. Je inschrijving wordt afgehandeld als je het inschrijfgeld betaald hebt. Je hoeft geen inschrijfgeld meer te betalen als je kind reeds heeft deelgenomen aan PeuterSurvival.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tropiqua@veendam.nl, of door te bellen naar 0598-652300. Klik hier om naar de EasySwim pagina te gaan voor nog meer informatie over de lesmethodiek.