Sauna

Wil jij heerlijk ontspannen? Wil jij lekker vertoeven in een rustgevende omgeving? Kom dan langs in onze sauna faciliteit. We hebben een kleurensauna, een Turks stoombad en een infrarood sauna. Daarnaast is er een koud dompelbad, douche faciliteit en een relaxruimte binnen en buiten. Een regelmatig bezoek aan de sauna zeer goed voor de gezondheid. De komst van de nieuwe kleurensauna is een welkome aanvulling op de reeds bestaande sauna-mogelijkheden. De lichtsauna is gebaseerd op kleurentherapie. Kleuren beïnvloeden onze geest en onze lichamelijke conditie. In deze sauna zijn afwisselend vier kleuren lampen in het plafond zichtbaar die elk hun specifieke werking hebben.

Informatie

Je kunt bij de receptie naar de sleutel van de sauna vragen als je de eerste klant bent. Je kunt zich omkleden in een aparte kleedruimte en kunt vervolgens gebruik maken van alle faciliteiten in de sauna ruimte. Daarnaast kun je (gekleed) gebruik maken van ons subtropische zwembad. De sauna is dagelijks geopend tijdens de openingstijden van het recreatiebad. Alleen de woensdagmorgen kun je in verband met schoonmaakwerkzaamheden geen gebruik maken van de sauna. Je kunt de gehele dag gebruik maken van de faciliteiten van onze sauna voor € 13,10 per bezoek. Je kunt ook een 10-badenkaart aanschaffen. De kosten hiervan bedragen € 101,00.

Sauna en zwemavonden

In het jaar 2017 organiseert Tropiqua een aantal vaste Sauna- en zwemavonden. Het gehele complex is dan ook van 18.30–22.00 uur gereserveerd voor onze sauna liefhebbers. Onderstaand de geplande Sauna- en zwemavonden voor het jaar 2017

  • 7 Oktober
  • 4 November
  • 18 November
  • 2 December
  • 16 December
  • 30 december
Kosten en betaalwijze sauna avonden

Je kunt deelnemen aan de speciale sauna en zwemavonden voor  €13,10 per bezoek. Je kunt ook een 10-badenkaart voor €101,00 aanschaffen. Daarnaast kunt je ervoor kiezen om alleen naakt te zwemmen op de één van de bovenstaande data. Je betaalt dan €5.55 per bezoek.