Totaalpakketten EasySwim met ABC diplomagarantie

Om van te voren zeker te weten dat jouw kind het A, B, en C diploma gaat halen kunt je vanaf nu kiezen voor het EasySwim totaalpakket met ABC diplomagarantie. Je zult hierin dus nooit tegen onvoorziene kosten aanlopen.

Informatie

Het pakket omvat alle EasySwim zwemlessen tot en met het C-diploma, inschrijfgeld, het EasySwim Pro drijfpak, 3 keer proefzwemmen, 3 keer diplomazwemmen en de garantie op 3 zwemdiploma’s. Naast het reguliere EasySwim totaalpakket kunt je kiezen voor een EasySwim PLUS totaalpakket met ABC diplomagarantie. Jouw kind zal dan in een groepjes van 5 kinderen het ABC traject doorlopen.

Lestijden

Jouw kind kan 1 of 2 keer week zwemles krijgen van 45 minuten. Je kunt je voorkeursdagen aangeven op het inschrijfformulier. We geven ook EasySwim les op zondagmorgen. Wij nemen z.s.m. contact met jou op samen geschikte lestijden te bepalen.

Kosten en betaalwijze

Je kunt de totaalpakket betalen aan de kassa.                                                                                                        

  • Totaalpakket ABC EasySwim                                                         € 625,-
  • Totaalpakket ABC EasySwim Plus (Groepjes van 5 kinderen)       € 925,-             
Inschrijven en gratis zwemmen

Je kunt uw kind inschrijven vanaf 3 jaar. Hij/ zij kan dan worden ingedeeld in de zwemles vanaf 4 jaar. Je ontvangt na de opgave voor het totaalpakket een lespas (borg is €5,00) bij de kassa. Op vertoon van deze pas kan jouw kind vanaf het moment van ontvangst van de pas 7 dagen per week gratis zwemmen in Tropiqua zwemmen

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tropiqua@veendam.nl, of door te bellen naar 0598-652300. Klik hier om naar de EasySwim pagina te gaan voor nog meer informatie over de lesmethodiek.

Schrijf je nu in